New York City FC a anunțat astăzi oficial transferul internaționalului român de la Universitatea Craiova. Mitriță a semnat un contract valabil patru sezoane și s-a alăturat noilor săi colegi la Abu Dhabi, unde se pregătesc pentru noul sezon MLS.

Sunt foarte fericit să fiu parte din această echipă. Este o mare bucurie pentru mine şi voi face totul să joc cât mai bine. Sper ca toţi care au crezut în mine să fie mândri că m-au adus aici. MLS este un campionat puternic, altfel nu aş fi venit aici. Vreau să iau lucrurile pas cu pas şi să dau totul la fiecare meci.

Alexandru Mitriță

VIDEO:

Mitriță a debutat în Liga 1 la FC Viitorul în sezonul 2012/2013, pentru care a jucat peste 50 de meciuri. Performanțele sale au atras atenția celor de la Pescara, pe care Mitriță i-a ajutat să promoveze în Serie A în 2016. A jucat 34 de jocuri în Serie A și Serie B, și a înscris două goluri. A revenit în Liga 1 la Universitatea Craiova și a avut un prim sezon foarte bun, înscriind 16 goluri în 38 de meciuri.

În martie 2018 a debutat și pentru Echipa Națională, într-un meci amical disputat în Israel. A intrat în minutul 61 și a reușit pasa golului victoriei, marcat de Țucudean. De atunci a mai bifat încă 5 apariții sub Tricolor. 4 victorii, 2 egalui și nicio înfrângere.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *