Prima apariție a lui Mircea Lucescu după ce a fost numit în top 50 antrenori din lume

Mircea Lucescu si Ștefan Kovacs sunt singurii români aleși în topul celor mai buni 50 de antrenori din fotbal, realizat de prestigioasa revistă France Football. Lucescu s-a clasat pe locul 41, iar pe 43 e Kovacs, antrenorul care a câștigat Cupa Campionilor cu Ajax, în anii ’70 când îl antrena pe Johan Cruyff.

Un interviu exclusiv cu Mircea Lucescu îl puteți citi în numărul 0 al colecției Istoria Tricolorilor.

Prima ediție din Istoria Tricolorilor tratează Preistoria echipei naționale a României. Aici găsiți poze și informații de la primele 8 meciuri jucate de reprezentativele României, nerecunoscute încă oficial. Pe atunci pentru România jucau fotbaliști americani, englezi sau americani iar Regatul României avea ca adversari Imperiul Otoman, Galatasaray sau echipe de club care atunci aparțineau de Imperiul Austro-Ungar: Timișoara, Arad, strămoșii lui U Cluj și CFR Cluj.

Tot în revistă, găsiți interviuri exclusive și cu Gică Hagi sau Cristi Manea, reportaje semnate de jurnaliștii Ioana Cosma, Leo Badea, Gabriel Chirea și Vitalie Cojocari. Invitat Special: Tudor Chirilă. Editorial: Răzvan Burleanu, președintele FRF.

COMANDĂ ACUM REVISTA ISTORIA TRICOLORILOR

fcro.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Revista Istoria Tricolorilor

sâm mart. 23 , 2019
Istoria Tricolorilor – Seria 1 – Istoria Veche – Preistoria Preistoria Prima ediție din Istoria Tricolorilor tratează Preistoria echipei naționale a României. Aici găsiți poze și informații de la primele 8 meciuri jucate de reprezentativele României, nerecunoscute încă oficial. Pe atunci pentru România jucau fotbaliști americani, englezi sau americani iar Regatul României […]

Produse