Stanciu dat afară de la Al-Ahli

Nicolae Stanciu a fost anunțat de antrenorul său Branko Ivankovic, că nu mai intră în planurile sale și va fi nevoit să își găsească o nouă echipă.

Stanciu este component de bază a echipei naționale (31 de meciuri, 10 goluri), dar nu a reușit să dea satisfacție la Al-Ahli. El a fost transferat la finalul lunii ianuarie la clubul saudit, pentru 10 milioane de euro și mai avea trei ani de contract. În această jumătate de sezon a jucat 10 meciuri și a marcat două goluri pentru Al-Ahli, și se pregătea de duelul din șaisprezecimile Ligii Campionilor Asiei contra rivalilor saudiți de la Al-Hilal, echipa preluată de Răzvan Lucescu (6 și 13 august).

Presa din Cehia a scris deja despre o revenire a lui Stanciu în prima ligă cehă, dar nu la fostul club Sparta, ci la rivalii lor, Slavia Praga.

fcro.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Unde se transferă Ianis Hagi?

Dum iun. 30 , 2019
După un turneu final reușit cu echipa naționala U21, Ianis Hagi este asaltat de oferte și foarte curând vom afla numele echipei la care se va transfera și unde își va continua cariera noul star al fotbalului românesc. Presa europeană vorbește despre interesul marilor cluburi din Europa: Bayern, Borussia, Barcelona, […]

Produse