După un turneu final reușit cu echipa naționala U21, Ianis Hagi este asaltat de oferte și foarte curând vom afla numele echipei la care se va transfera și unde își va continua cariera noul star al fotbalului românesc.

Presa europeană vorbește despre interesul marilor cluburi din Europa: Bayern, Borussia, Barcelona, Sevilla sau Ajax sunt interesate de jucătorul român. Ianis Hagi, împreună cu tatăl său, vor alege în curând unde va alege să evolueze sezonul următor.

Presa din Germania scrie că ar putea ajunge fie la Borussia Dortmund, fie la Bayern Munchen. Hasan Salihamidzic, directorul lui Bayern, a fost prezent la Euro 2019 U21, unde l-a remarcat pe Ianis.

Marca a scris de interesul celor de la Sevilla, acolo unde și selecționerul României, Cosmin Contra, îl sfătuiește să meargă.

Onefootball vorbește despre interesul celor de la Barcelona, acolo unde tatăl său a jucat doi ani (1994-1996). Hagi nu este încântat de intenția Barcei de a-l folosi inițial în echipa B sau a-l împrumuta la o altă echipă din Primera Division.

I-am zis sa mearga la Sevilla pentru ca se va descurca bine acolo. Fotbalul spaniol e ideal pentru fotbalistii romani, o sa vedem daca imi va asculta sfatul

Cosmin Contra, selecționer România

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *