VOLEI | Tricolorii campioni în Silver League

După ce vineri voleibalistele tricolore au obținut o victorie dramatică în returul finalei Silver League şi au obținut biletele pentru ediția de anul viitor de Golden League, echipa masculină a reușit și ea să cucerească astăzi trofeul.

În partida dispută la Alexandria, returul finalei Silver League a fost câștigat de România cu scorul de 3-0 (25-21, 25-23, 25-21). În partida tur, disputată la Atena, tricolorii au învins cu 3-2. România și-a asigurat și locul în viitoarea ediție a Golden League.

Pentru băieţi urmează turneul final al Campionatului European, organizat în Rusia în perioada 12-29 septembrie , unde România se va lupta cu Grecia, Franţa, Italia, Bulgaria şi Portugalia.

Duminică, băieții pot repeta performanța tricolorelor, echipa masculină a României având programat meciul al doilea al finalei Silver League, contra Greciei, to la Alexandria. În manşa tur a fost 3-2 pentru greci. 

fcro.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Supercupa (4) | Super Rapid

Dum iun. 30 , 2019
Cea de-a patra Supercupă din istoria fotbalului românesc s-a desfășurat pe 7 octombrie 1999 între campioana Rapid (pentru a doua oară în istorie) și câștigătoarea Cupei, Steaua (au câștigat după lovituri de departajare finala Cupei cu Rapid). A fost cel mai categoric succes al lui Mircea Lucescu, de la întoarcerea […]