Rapid debutează în turneul de pregătire din Turcia

FC Rapid își începe seria de meciuri de pregătire din turneul de pregătire pe care îl face la Bolu, Turcia, cu partida amicală contra formației Malatyaspor.

Meciul se va disputa de la ora 16:00 pe terenul Vonresort Abant.

Yeni Malatyaspor a fost revelația sezonului trecut al Superligii Turciei, terminând pe locul 5, și calificându-se pentru Europa League.

Echipa turcă este antrenată de fostul coleg de la Besiktas al lui Daniel Pancu, Sergen Yalçın (37 selecții, 5 goluri pentru naționala Turciei).

Doi au fost cei mai buni fotbaliști lângă care am jucat: Sergen și Lupu. Îmi pare rău că n-am fost coleg cu Hagi. Sergen, oricât de gras era, nu pierdea niciodată mingea și inventa din orice un gol sau un assist. Sergen era din categoria Hagi: și marcator, și pasator. Lupu nu era marcator, doar pasator

Daniel Pancu, antrenorul Rapidului, într-un interviu pentru GSP

fcro.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Români în Europa | Liber spre grupe? FCSB PRIMA ECHIPĂ din România care a jucat un meci de Europa League

joi iul. 11 , 2019
Steliștii se pot lăuda ca ei sunt primii români care au participat în Europa League. În 2009 Steaua a prins ultimul loc de Europa (6, în Liga 1) în ultima etapă și a fost nevoită sa intre în luptă din turul 2 preliminar. Steaua avea cel mai bun coeficient din […]