Rapid învinge şi echipa lui Şumudică! A şaptea victorie în amicale pentru echipa lui Pancu

2

Rapid a obținut cea de-a șaptea victorie din tot atâtea meciuri amicale, după ce a învins azi cu 2-1 (0-0) şi echipa antrenată de Marius Șumudică, Gazișehir Gaziantep (prima ligă turcă).

Golurile au fost marcate de Cătălin Hlistei (54, 75), echipa lui Şumudică reușind golul de onoare din penalty, în minutul 88.

Rapid: Drăghia – Voicu, Mallo, Iacob (55′ Manole), Oanea (73′ Finica) – Cârstocea (43′ Dulca), Lazăr, Jorza – Sefer, Vlada (46′ Drăghiceanu), Hlistei.

Mâine, Rapid se va reîntoarce în țară, luni de la ora 18, pe stadionul Regie, fiind programat meciul de prezentare al echipei contra israelienilor de la Hapoel Haifa.

fcro.ro

2 thoughts on “Rapid învinge şi echipa lui Şumudică! A şaptea victorie în amicale pentru echipa lui Pancu

  1. Fain. Insa sa nu se lasa imbatati de aceasta invincibilitate…. Drmukl spere L1 este detsaul de lung si greu.. 39 de etape cu deplasari la Oradea, Cluj, M. Ciuc, Arad, Resita…. Succes !

  2. Fain. Insa sa nu se lasa imbatati de aceasta invincibilitate…. Drmul spre L1 este destul de lung si greu.. 38 de etape cu deplasari la Oradea, Cluj, M. Ciuc, Arad, Resita…. Succes !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Simona Halep a adus trofeul de la Wimbledon pe Arena Națională | „Mulțumesc, români! Trofeul este al nostru”

mie iul. 17 , 2019
Simona Halep a prezentat azi pe Arena Națională trofeul câștigat la Wimbledon 2019. Peste 30.000 de spectatori au fost pe cel mai mare stadion al țării pentru a o aclama pe Simona Halep. Alături de Ion Țiriac a reluat fazele cele mai importante din meci și a ținut un discurs […]

Produse