Cel mai citit cotidian de sport din Italia, La Gazzetta dello Sport a apreciat prestația românului George Pușcaș în meciul amical dintre Inter și Juventus, desfășurat în China.

După autogolul lui De Ligt din minutul 10 și golul egalizator al lui Ronaldo, din minutul 68, Conte, antrenorul lui Inter, a decis să schimbe nu mai puțin de șapte jucători în minutul 78. Printre cei intrați și George Pușcaș, care i-a luat locul lui Esposito în atacul nerrazzurilor. Două minute mai târziu, Pușcaș a reușit o cursă frumoasă pe partea dreaptă și a centrat excelent, dar Demiral a fost mai rapid decât Longo și a respins în corner.

S-a terminat 1-1 și s-a trecut la executarea loviturilor de departajare. Buffon a apărat primul penalty al lui Ranocchia, dar nu a mai putut face nimic la șutul lui Pușcaș. „Pușcaș impeccabille” au scris cei de la Gazzetta dello Sport.

Buffon a fost eroul celor de la Juve în continuare. 4-3 la loviturile de departajare și Juventus a câștigat primul meci în International Champions Cup.

Echipa lui Pușcaș va juca următorul meci în competiție, duminică 4 august de la ora 17, contra lui Tottenham, la Londra.

VIDEO PENALTYURI:

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *