HANDBAL | Legenda Paula Ungureanu debutează la Rapid, împotriva campioanei SCM Rm.Vâlcea

Astăzi va avea loc debutul multiplei campioane Paula Ungureanu în poarta CS Rapid. Legenda echipei naționale (163 de jocuri), a semnat ieri un contract pentru noul sezon, cu echipa vișinie.

Am acceptat cu entuziasm să îmbrac tricoul vișiniu pentru tradiția pe care o are în spate, pentru istoria clubului Rapid, pentru minunații suporteri, pe care ii astept sa susțină echipa, umplând pana la refuz sala din Giulești și pentru ca de-a lungul carierei mi-au placut si am acceptat mereu provocările.
Hai, Rapid!
Hai, România!

Paula Ungureanu

Paula Ungureanu a câștigat de 7 ori titlul național (de 4 ori cu Oltchim Rm.Vâlcea și de 3 ori cu CSM București) și are o medalie mondială de argint și una de bronz cu naționala României.

Meciul amical cu SCM Rm.Vâlcea, campioana en-titre a Românei va avea loc azi în sala „Rapid”, de la ora 18:00. Intrarea este liberă.

FOTO: CS Rapid

fcro.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

OFICIAL | FRF a decis cu ce nume vor evolua Rapidul și Petrolul în noul sezon de Liga 2

joi iul. 25 , 2019
Comitetul de Urgență al FRF, din 25 iulie 2019, a aprobat ca în sezonul 2019/2020 cluburile ACS Petrolul 52 Ploiești și Fotbal Club Rapid 1923 S.A să utilizeze următoarele denumiri: Aprobă ca ACS Petrolul 52 Ploiești să participe în competițiile fotbalistice aflate sub auspiciile FRF, în sezonul 2019-2020, sub denumirea […]