EXCLUSIV VIDEO | Cea mai mare supărare a lui Lucescu

Într-un interviu exclusiv pentru revista Istoria Tricolorilor, Lucescu vorbeşte de cea mai mare supărare din cariera sa, înfrângerea cu Irlanda de Nord, din preliminariile pentru Cupa Mondială din 1986. Căpitanul echipei la acel meci, la doar 20 de ani, a fost Gică Hagi.

COMANDĂ AICI REVISTA

Lui Mircea Lucescu i s-a impus să joace la Bucureşti, pe un teren impracticabil. S-a terminat 0-1 şi am ratat calificarea la Cupa Mondială din cauza incompetenței unui sistem.

Echipa României la meciul cu Irlanda de Nord: Lung (U Craiova) – Negrilă (U Craiova), Iovan (Steaua), Iorgulescu (Sportul Studențesc), Ungureanu (U Craiova) – Mateuț(Corvinul), Rednic (Dinamo), Boloni (Steaua), Klein(Corvinul) – Hagi (Sportul Studențesc), Coraș (Sportul Studențesc). Au mai jucat: Geolgău (U Craiova), care l-a înlocuit pe Negrilă, şi Pițurcă (Steaua), în locul lui Coraș.

Nu mi s-a dat voie să jucăm meciul cu Irlanda de Nord pe un alt stadion. Sunt convins că ne-am fi calificat uşor şi am fi participat la Campionatul Mondial din Mexic. I-am rugat să îmi dea voie să jucăm ori la Cluj, ori la Timişoara.

Mircea Lucescu, exclusiv pentru Istoria Tricolorilor

fcro.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

CHAMPIONS LEAGUE | CFR se califică și o va întâlni în turul următor pe Celtic

mar iul. 30 , 2019
CFR a reușit să se califice în turul 3 preliminar al Champions League, după ce a eliminat cu 3-2 la general pe campioana Israelului, Maccabi Tel Aviv. Maccabi a deschis scorul rapid, în minutul 15, prin Blackman, dar doar două minute mai târziu, Bordeianu este faultat în careu, și arbitrul […]

Produse