CFR a reușit să se califice în turul 3 preliminar al Champions League, după ce a eliminat cu 3-2 la general pe campioana Israelului, Maccabi Tel Aviv.

Maccabi a deschis scorul rapid, în minutul 15, prin Blackman, dar doar două minute mai târziu, Bordeianu este faultat în careu, și arbitrul dictează penalty. Culio transformă fără probleme. În minutul 42 același Culio șutează puternic, portarul respinge, dar doar până la Rondon care înscrie. 1-2 la pauză.

În repriza a doua, Maccabi a marcat din nou foarte rapid, prin proaspătul intrat Cohen (minutul 48), dar echipa lui Dan Petrescu a rezistat și a conservat rezultatul până la final. Scor final: 2-2.

Maccabi Tel Aviv: Gianniotis – Kandil, Piven, Jair, Davidzada – Peretz, Glazer – Rikan – Blackman, Shechter, Micha. Antrenor: Vladimir Ivici

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Bordeianu, Culio, Djokovic – Deac, Omrani, Rondon. Antrenor: Dan Petrescu

În turul următor, CFR Cluj o va întâlni pe campioana Scoției, Celtic FC. Manşa tur se va juca pe 6 august, la Cluj. Returul va avea loc o săptămână mai târziu, pe 13 august, pe celebrul Celtic Park din Glasgow.

Foto: Ynet

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *