Bogdan Andone își dă demisia de la FCSB: „Plec pentru că Becali decide tot!”

Bogdan Andone pleacă de la FCSB după mai puțin de două luni. Înfrângerea, 2-3 cu Alashkert, venită la 3 zile după o altă înfrângere acasă (0-2 cu Botoșani) a fost ultimul meci pentru Andone ca antrenor.

Andone și-a anunțat demisia la conferința de presă: „Știam că voi demisiona, meciul de azi nu avea nicio relevanță, am stat doar pentru băieți, că era un meci de Europa League. Nu mai stau pentru că e echipa patronului și doar el decide. Nu există niciun fel de colaborare”.

Curios este că Andone nu și-a dat demisia imediat după meci, la flash-interviul oferit PRO TV, ci doar după ce a auzit atacurile făcute de Becali, prin telefon la PRO X.

Gigi Becali: „La pauză i-am zis lui Meme să vorbească el în vestiar din partea mea, pentru că Andone e pierdut. Bogdan Andone e puțin depășit. O să văd mâine ce facem. E cel mai rușinos meci din istoria României”, a fost declarația de dinainte de demisia lui Andone.

FOTO: FCSB

fcro.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Moldova, interzisă în Liga 2!

vin aug. 2 , 2019
Anunțat drept cel mai puternic campionat de Liga2 din istorie, sezonul 2019-2020 prezintă și o ciudățenie. Printre cele 20 de echipe nu se află niciuna din Moldova. Anul trecut a fost doar Aerostar Bacău, care a retrogradat, iar din liga a treia nu a promovat vreo alta echipă din Moldova, […]