Bricheta 2 la Craiova! Universitatea elimină pe Honved Budapesta după cel mai lung meci din istorie. Va juca în turul următor cu AEK.

Meciul cel mai lung pentru Universitatea Craiova în istoria sa. Oltenii au reușit să elimine pe Honved Budapesta în turul 2 preliminar din Europa League, după un meci plin de evenimente care a început la 19:15 și s-a terminat la 22:45. După 0-0 în tur, alb-albaștrii au avut un meci greu cu echipa maghiară, dar au reușit să se califice la loviturile de departajare.

Meciul a fost întrerupt 5 minute în prima repriză, după ce portarul lui Honved, Levkovich, a leșinat și a părăsit terenul cu ambulanța.

Universitatea a dominat partida, dar nu a reușit să fructifice ocaziile avute. S-a terminat 0-0 și au urmat prelungirile.

La finalul prelungirilor arbitrul partidei, nord-irlandezul Arnold Hunter, a fost lovit de o brichetă aruncată din tribună și o petardă a explodat lângă el. Meciul a fost întrerupt peste o jumătate de oră. Arbitrul de rezervă a intrat pe teren pentru ultimele minute și s-a trecut la loviturile de departajare.

Universitatea Craiova s-a calificat la loviturile de depatajare. Italianul Pigliacelli a fost eroul oltenilor, apărând trei lovituri ale maghiarilor. Pentru Craiova au transformat: Alex Ioniță, Fortes și Cicâldău. 3-1, la loviturile de departajare și dacă UEFA nu va schimba rezultatul de pe teren în urma incidentelor, Craiova merge mai departe.

CS Universitatea Craiova: Pigliacelli – Martic, Kelic, Acka, Bancu – Cicâldău, Mateiu, Ivanov – Bărbuț, M. Roman II, Vătăjelu. Antrenor: Corneliu Papură

Honved: Lefkovits – Ikenne, Batik, Kamber, Lovric, Kukoc – Kesztyus, Moretti, Bano-Szabo – Moutari, Kulach. Antrenor: Giuseppe Sannino

22.134 de spectatori au fost prezenți pe Stadionul Ion Oblemenco.

În turul următor Universitatea Craiova va juca contra grecilor de la AEK. Meciul tur va fi la Craiova pe 8 august, iar returul la Atena, pe 15 august. Ambele meciuri se vor juca cel mai probabil fără spectatori.

FOTO: Universitatea Craiova, Digisport

fcro.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

EUROPA LEAGUE | FCSB se califică în turul 3, deși pierde returul cu armenii de la Alashkert

joi aug. 1 , 2019
FCSB a reușit să se califice în turul următor al Europa League, deși a pierdut meciul de la Giurgiu contra armenilor de la Alashkert, cu scorul de 2-3. Victoria din Armenia de săptămâna trecută (3-0) a fost suficientă pentru calificare. FCSB a deschis scorul rapid, în minutul 10, prin golul […]

Produse