• Cobra Adi Ilie și Răzvan Raț au făcut spectacol la Buzău
  • Trifaniada Glorioșilor a adus față în față fostele legende ale Gloriei Buzău și o echipă formată din foști tricolori
  • Dănuț Lupu a fost antrenorul România All Stars, câștigătorii meciului cu 5-2

„Trifaniada Glorioșilor” a reunit în premieră pe parchetul Sălii Sporturilor din Buzău o parte din vechile glorii ale Gloriei Buzău și mai mulți fotbaliști care au scris istorie pentru echipa națională, în frunte cu Adi Ilie și Răzvan Raț.

S-a terminat 5-2 pentru România All Stars, Cobra Ilie, Raț, Cernat sau Aliuță, arătând o formă de zile mari. Suporterii buzoieni, veniți în număr mare, au primit atenția din partea foștilor tricolori, care au împărțit cu generozitate autografe și au răspuns numeroaselor solicitări de fotografii, mai ales din partea copiilor.

ROMÂNIA ALL STARS: Moraru – Iftodi, Călin, Todoran, Carabaș, Chiriță, Florea, Aliuță, Mihalcea, Cernat, Raț, Adi Ilie. Antrenor: Dănuț Lupu

GLORIA BUZĂU: Leu, Oprea – C. Pușcă, M. Pușcă, Petre, V. Stan, Vlaicu, R. Stan, Paveliuc, Ionescu, Ibriș, Bunică, Timiș, Viorel Ion, Dăniță. Antrenor: Leonida Nedelcu

„A fost o plăcere să îmi revăd colegii și mi-aș dori ca acest tip de eveniment să fie organizat în toate județele României”

Dănuț LUPU

Citește mai multe despre restul evenimentelor organizate de FCRO.RO și Adrian Troscenco Promotor, împreună cu partenerii lor.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *