Revista Istoria Tricolorilor este disponibilă de azi, la doar 9 lei, și în format digital. Printr-un simplu click poți achiziționa revista în format digital și o poți vizualiza de pe toate dispozitivele mobile de oriunde (smartphone, tabletă, laptop, pc, smart tv).

Gică Hagi, cel mai mare fotbalist din Istoria Tricolorilor, și Mircea Lucescu, cel mai mare antrenor al României, povestesc EXCLUSIV pentru cititorii noștri care au fost cele mai importante momente ale carierelor lor.

Tot special pentru cititorii Istoriei Tricolorilor, un cuvânt înainte al lui Tudor Chirilă, dedicat tatălui său, cel mai mare cronicar sportiv al țării noastre, Ioan Chirilă.

Numărul pilot al revistei este deschis de un editorial semnat de președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, și tratează preistoria echipei naționale cu informații și fotografii în premieră de la primele 8 meciuri jucate de reprezentativele României, nerecunoscute încă oficial. Pe atunci pentru România jucau fotbaliști americani, englezi sau germani iar Regatul României avea ca adversari Imperiul Otoman, Galatasaray sau echipe de club din orașe care atunci aparțineau de Imperiul Austro-Ungar: Timișoara, Arad, și Cluj.

Din trecut în viitor, pariul nostru pe viitor: Cristi Manea, cu un interviu EXCLUSIV pentru Istoria Tricolorilor.

Reportaje semnate de jurnaliștii Leo BadeaGabriel Chirea și Vitalie Cojocari și o corespondență specială de la Istanbul de la Ioana Cosma.

52 de pagini.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *