PCH (Peluza Cătălin Hâldan) a anunțat astăzi că vrea să cumpere Dinamo de la Ionuț Negoiță. PCH, care conduce și proiectul DDB („Doar Dinamo București”), a revenit cu un comunicat chiar în ziua în care Dinamo urma să fie vândută celor de la ADPD (Asociația Dinamoviști pentru Dinamo), din care face parte și Cornel Dinu.

COMUNICATUL PCH

„În urma scrisorii publice prin care acționarul majoritar al Clubului Dinamo 1948 își exprimă intenția de a vinde pachetul majoritar de acțiuni, împreună cu drepturile și obligațiile clubului,

Având în vedere că scrisoarea este adresată Asociației Peluza Cătălin Hîldan;
Având în vedere că suntem deja acționari ai Clubului Dinamo 1948, cu 10,06% din acțiuni;
Având în vedere că suntem singurul partener al lui Dinamo care a făcut ceva concret în ultima perioadă pentru a ajuta clubul să supraviețuiască;
Având în vedere că actualul proprietar a oprit orice formă de finanțare a clubului,

PRECIZĂM URMĂTOARELE:

Așa cum niciodată nu am lăsat echipa la greu, nici de data aceasta nu putem să privim cu indiferență cum clubul pe care îl iubim se îndreaptă catre faliment și către dispariție.

Prin acțiunile noastre am reușit să ținem clubul în viață, atât prin achitarea restanțelor salariale către jucători, cât și prin strângerea de fonduri necesare obținerii licenței pentru Liga 1.

Suntem conștienți că avem o obligație față de toți suporterii dinamoviști, fără nicio excepție, de a face tot ce ne stă în putință pentru ca Dinamo să continue să existe.

Suntem conștienți că avem o datorie morală față de Dinamo și față de cei aproape 5000 de membri ai Programului DDB, care, prin adeziunea lor la proiectul socios, ne-au dat mandatul de a salva acest club. Totuși, nu putem fi „strânși cu ușa” să acceptăm preluarea în condițiile sociale existente la nivel mondial care afectează și fotbalul. Blocarea campionatelor pe o perioadă nedeterminată, restricții, etc. DINAMO NU ESTE SUBIECT DE CACEALMA.

Așa cum am anunțat încă de la lansarea Programului DDB, scopul bine definit al acțiunilor noastre este deblocarea impasului financiar și ridicarea UNUI MARE DINAMO al suporterilor.

De aceea, NE-AM EXPRIMAT INTENȚIA DE A ÎNCEPE TRATATIVELE PENTRU PRELUAREA CLUBULUI ÎN CONDIȚII NORMALE.

Printre membrii care susțin Programul DDB, avem profesioniști în toate domeniile necesare de activitate.

În același timp, trebuie să afirmăm că întotdeauna vom fi dispuși să facem loc unui investitor puternic, pe care îl așteptăm alături de Dinamo și alături de cei mai creativi suporteri.

Suntem conștienți că un astfel de angajament implică un efort deosebit de mare, că acest lucru nu va fi ușor, mai ales acum, când suntem la începutul unei perioade de recesiune economică.

Dar suntem convinși că suporterii ne vor asigura de sprijinul lor prin aderarea la acest proiect. O echipa de fotbal trăiește pentru și prin suporteri, iar suporterii lui Dinamo au demonstrat până acum că vor susține echipa și vor pune umarul la succesele viitoare.”

”Luptă Dinamo! Că n-avem încotro,
Din cenușă va renaște UN MARE DINAMO!
Și dacă vei lupta, jur că nu-mi va păsa,
De vei învinge sau vei pierde, întruna voi cânta!”

www.programddb.ro

Etichete:

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *